Menu

Aasta prokurör Taavi Pern ja Kapo Lõuna piirkonna juht Jaanus Kann käitusid teadvalt ebaseaduslikult, küüniliselt, ebaprofessionaalselt ja ebaeetiliselt !

0 Comments

https://ekspress.delfi.ee/artikkel/94934291/suured-vead-ja-matsimine-kohus-taandas-riigiprokuror-taavi-perni-protsessilt?fbclid=IwAR3V3SbP2rGRC0mMFUwY-pMer8VnGih7g3ZZzXQ6kSDZ0J0056VQbtQP0vg

Raske on midagi täna 22.10.2021 Harju Maakohtust tulnud 16-leheküljelisele riigiprokurör Taavi Perni menetlusest kõrvaldamise kohtumäärusele lisada.

 

On inimlik ja filmilik see, et võim ja kuulsusejanu muudavad inimeste mõtlemist, aga Eesti suudab õigusriigina toimida, sest ebaseaduslik tegevus, valetamine, ilustamine, kinni mätsimine ei ole lubatud – isegi mitte Taavi Pernile!  

 

Kohtunik Jaanika Kallin oli T.Perni ning Jaanus Kanni tegevuse ja käitumise suhtes karm aga oma sõnastuses professionaalselt viisakas:

– Jaanus Kanni ja Taavi Perni mälupilt ei ole antud menetluse kohta antud selgitustes õige!  

– T.Perni  selgitused on veidi küünilised!

– T.Pern rikkus kaitseõigust ja käitus ebaprofessionaalselt!  

– Selle asemel, et oma eksimust tunnistada asus prokuratuur ja Pern oma ebaseaduslikku tegevust õigustama, ilustama, kinni mätsima ja vassima!

– Tallinna Ringkonnakohus  kirjutas juba 25.01.2021.a, et T.Pern ja ka A.Parmas käitusid E.Vavrenjuk poolt esitatud väidete osas sobimatult küüniliselt.

 

Kokkuvõttes: Ei saa olla mõistlik ja lubatav see kui T.Pern ja J.Kann püüavad ametis olevat kohtunikku sundida erinevate küüniliste meetoditega omal soovil ametist lahkuma!

 

Edasine T.Perni, J.Kanni ja A.Parmase küüniline tegevus oli vaid selleks, et oma varasemat ebaseaduslikku tegevust varjata või siis tekitada E.Vavrenjukile veel rohkem kannatusi selleks, et viia tema tervislik/psühholoogiline seisund taolisele tasemele, kus T.Pern saaks raporteerida oma järjekordsest edukast töötulemusest!

 

Kirjutasin kõigest sellest juba varasemates postitustes aga on mõistetav, et inimestel on raske uskuda, et Eesti riigi peaprokurör ja tema esimene asetäitja võivad kuidagi ebaseaduslikult käituda:  https://kuklase.ee/2021/10/02/kes-raagib-tott-ja-kes-valetab-kohtunik-esitas-t-pern-vastu-taanduse/?fbclid=IwAR1IRkXBTqNR8oCyVp8gNrjPx8eCyZOcwA4qsniA-nbSD_RSw1VBM3TUj90

 

Saatsin just eile Euroopa Inimõiguste Kohtule vastuse seonduvalt minu poolt EIK-sse esitatud kaebusega. Selgituseks, et just antud teemaga seoses esitasin juba 2020 EIK-sse kaebuse ja 26.04.2021 pidas EIK vajalikuks võtta kaebus  menetlusse ning septembris 2021 saatis Eesti Vabariik omapoolse vastuse minu kaebusele (55 lk.). Põhiline riigipoolne vastuväide oli, et Kuklase oli läbiotsimise ajal liialt passiivne ja luges raamatut !!!

 

Kui T.Perni juhtimisel teostati läbiotsimist täiesti piiritlematus ulatuses, ära võeti kõike seda mida taheti, ilma et paljudel ära võetavatel esemetel üldse oleks mingit seost minu või Vavrenjukiga, siis kuidas oleksin pidanud politseid takistama. Soovitan kõigile sama nagu ma läbiotsimisel ka ise tegin, et kirjutasin läbiotsimismääruse tutvustamise järel kohe sinna teksti alla vastuväited ja selle järel pole vaja muud teha kui „lugeda raamatut“ (nagunii te ei suuda prokuratuuri juhtimisel toimuvat politsei ebaseaduslikku tegevust takistada).

 

Praktikuna olen oma klientidelt saanud ka varasemalt kaebusi, et politsei või  prokuratuur käitub kinnipidamisel ja läbiotsimistel ebaseaduslikult aga iga kaebamine vajab oskust kohe õigesti käituda ja edasiselt raha, et kulutada aega kõikvõimalikele kaebustele!  Prokuratuuril on nii aega kui raha piiramatult, aga isikul, kelle osas tegeldakse kriminaalmenetlusega  on ilmselgelt lihtsam ja odavam taolisest prokuratuuriga seotud vaidlemisest ja (prokuratuuri) T.Perni ebaseadusliku tegevuse peale kaebamisest loobuda ning minna oma eluga edasi!

 

Ootame ka ära, mida EIK ütleb T.Perni juhitud tegevuse osas, aga 22.10.2021 tehtud kohtumäärus kinnitab veelkord, et Eestis on õigusriik olemas ja õigusriik reageerib T.Perni ja J. Kanni taoliste suhtes.    

https://kuklase.ee/2021/05/21/euroopa-kohtusse-voi-euroopa-inimoiguste-kohtusse-kaebamine-on-keeruline-aga-voimalik/?fbclid=IwAR1O86ZWln-hLoRU3gR7ruRntVQTAhexGJBotOxREMt1He4ejOGzSzdz1cs

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga