Menu

Teder on üle kuu aja vahi all ja T. Pern ei pea vajalikuks tõendeid esitada (15.02.2021)

12 kommentaari

Prokuratuuri poolt on harjumuspärane, et isikuid hoitakse pikalt vahi all, aga vahiall hoidmise põhjuste kohta ei soovi prokuratuur mingeid tõendeid näidata!  

 

H.Teder ja K.Kracht on üle kuu aja vahi all ja asjaga ollakse juba Tallinna ringkonnakohtus aga T.Pern hakkab alles nüüd „liigutama“ ja alles nüüd peab vajalikuks natukene, mingeid tõendeid näidata ? 

 

On piisavalt põhjust arvata, et need isikud ei ole rääkinud nii nagu seda tahab T.Pern ja prokurör sooviks, et nad istuksid vangis niikaua kui hakkavad rääkima nii nagu T.Perni seda soovib või õigeks peab ? 

Riigiprokurör T.Pern jätkab tuimalt tegevust millega suunata isikuid taoliselt rääkima nagu seda T.Pern soovib.  

T.Perni ei sega vähimalgi määral see, et just Tallinna Ringkonnakohus on viimase aasta jooksul väga korduvalt tuvastanud T.Perni tahtlikult ebaseadusliku tegevuse . 

 

Näitena, tuvastas Tallinna Ringkonnakohus T.Perni teadvalt ebaseadusliku tegevuse 25.08.2020 ja 25.01.2021, kuid ei T.Pernile ega ka Riigiprokuratuurile ei lähe taoline riigiprokuröri T.Perni korduv ja teadlikult ebaseaduslik tegevus korda? 

 

On uskumatu, et Eestis on olemas seadusest kõrgemalseisvaid isikuid. 

 

Miks peaprokurör A.Parmas ei reageeri T.Perni teadvalt ebaseaduslikule tegevusele ? Antud asjaoludel on põhjust arvata, et tegemist on alluva ja peaprokuröri sõbraliku ehk siis olemuslikult samasuguse korruptiivse suhtega nagu seda teistele ette heidetakse ning T.Pern saab oma ebaseaduslikku tegevust rahulikult jätkata. 

 

Peaprokuröri ja juhtivprokuröri T.Perni vahelise korruptsiooni osas pole Eestis organit, kes neid  ringkonnakohtu poolt tuvastatud riigiprokuröride ebaseaduslikku tegevust tegelikkuses uuriks ja/või kriminaalmenetleks ?    

 

Ka H.Teder asjas sai Tallinna Ringkonnakohtul järjekordsest riigiprokuratuuri juhtivprokuröri T.Perni ebaseaduslikust tegevusest „mõõt täis“. Ringkonnakohus püüdis T.Pernile järjekordselt selgitada, et riigiprokurör peaks oma tegevuses juhinduma seadusest, sest kriminaalasja ei saa nii menetleda et kaitsjatele üldse mingeid tõendeid ei näita, kuid üks asi on edasiste rikkumiste vältimine, teine asi on aga on T.Perni senine teadvalt ebaseaduslik tegevus ? 

T.Pern otsustas alles nüüd, (kuu aega hiljem) näidata „mõnda väga tõsist tõendit“, mis siis väidetavalt kinnitab, et vaja ikka H.Tederit ja Krachti vangis hoida ! Samas , enamus T.Perni  „tõsiseid“ tõendeid olid viitega  ärimehele, kes ütles “tahtsin lihtsalt küsida, kas ma sõidan kuskilt läbi?” 

 

HYPERLINK “https://ekspress.delfi.ee/artikkel/92557069/hillar-tederi-vahistamine-vottis-enneolematu-poorde” https://ekspress.delfi.ee/artikkel/92557069/hillar-tederi-vahistamine-vottis-enneolematu-poorde

 

 

 Kokkuvõttes : oodatakse  – vaadatakse kas hakkavad rääkima ? Kui esimese astme kohus ei suuda oma töökoormusest tulenevalt asjasse piisavalt süüvida  ja prokuratuur, (tegutsedes kohtuga samas majas)  valib ja saab valida sellejuures maakohtus endale „meelepärase“ valves oleva kohtuniku, siis ei saa rääkida õigusriigist. 

 

Oleme olukorras kus tegelikkuses on prokuratuur asunud õigust mõistma ? 

 

Kui peaprokurör ja juhtivprokurör ise ei suvatse Eesti seadusi täita siis ei saa seda nõuda ka teistelt Eesti inimestelt ?    

JAGA POSTITUST

12 thoughts on “Teder on üle kuu aja vahi all ja T. Pern ei pea vajalikuks tõendeid esitada (15.02.2021)”

  1. Do you mind if I quote a couple of your articles as long asI provide credit and sources back to your website?My blog site is in the very same niche as yours and my users would certainly benefit from some of the information you present here.Please let me know if this okay with you. Thanks!

  2. Hi, I think your website might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it
    has some overlapping. I just wanted to give
    you a quick heads up! Other then that, superb blog!

  3. Howdy I am so glad I found your blog, I really found you by accident, while I was researching on Yahoo for something else,
    Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for
    a marvelous post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I
    don’t have time to read through it all at the minute but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to
    read a great deal more, Please do keep up the excellent work.

  4. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  5. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  6. Your article gave me a lot of inspiration, I hope you can explain your point of view in more detail, because I have some doubts, thank you.

  7. Hi there,

    We run an Instagram growth service, which increases your number of followers safely and practically.

    We aim to gain you 400-1200+ real human followers per month, with all actions safe as they are made manually (no bots).

    The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

    Let me know if you are interested and have any questions.

    Kind Regards,
    Megan

  8. Ahora, la tecnología de posicionamiento se ha utilizado ampliamente. Muchos automóviles y teléfonos móviles tienen funciones de posicionamiento, y también hay muchas aplicaciones de posicionamiento. Cuando se pierde su teléfono, puede utilizar estas herramientas para iniciar rápidamente solicitudes de seguimiento de ubicación. ¿Entiende cómo ubicar la ubicación del teléfono, cómo ubicar el teléfono después de que se pierde?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.