Menu

Kas nn. vilepuhuja Keegan McBride’i valetas või on prokuratuur hakanud nüüd asju sisuliselt võtma?

13 kommentaari

 

Prokuratuur loobus Nurkse instituudi kriminaalasja edasisest menetlemisest ehk siis kes mõistab õigust ?

Prokuratuur on alati püüdnud rõhutada, et õigust mõistab kohus  !  

Nüüd loeme : https://epl.delfi.ee/artikkel/93820265/prokuratuur-loobus-ttu-nurkse-instituudi-ekstootaja-vastu-kohtusse-minekust

Artiklist nähtub : Vilepuhuja Keegan McBride’i varjatud salvestistel näisid Nurkse instituudi juhtivtöötajad põhjendavat, et raha pannakse kõrvale selleks, et instituut suudaks oma kõiki töötajaid ülal pidada. Samuti kirjeldas leht, et tööajatabeleid täideti tagantjärele. Kui McBride toimuva suhtes instituudis protesti avaldas, paluti tal asjast vaikida.

Artiklist nähtub : Kõigi OGI projektis osalenutega olid küll sõlmitud töölepingud, kuid kriminaaluurimise käigus tuli välja, et ühel neist oli TTÜ administratiivtöötaja võltsinud teadlase allkirja. Ta põhjendas prokuratuurile võltsimist mugavusega ja pääses oportuniteediga, makstes riigile sunniraha.

Arvan, et paljude jaoks on huvitav lugeda seda prokuratuuri/artiklis kajastatu loogikat – kriminaalasi tuleb lõpetada sest :

  • Süüdistuse esitamiseks peab prokuratuuril olema tõsikindel veendumus ? See on ilus väide, aga nn. Euroopa rahade kasutamise osas on prokuratuur ja kohus varasemalt olnud ülimalt jäik! Kas ei peaks olema kohus see kes õigust mõistab, nagu seda prokuratuur alati armastab rõhutada ?
  • Euroopast saadavast rahast said palka kuus teadlast, aga seda väga segastel alusetel ja ühe teadlase allkirja võltsiti mugavusest … ja seetõttu peab prokuratuur vajalikuks menetluse lõpetada !!!
  • Kuuest teadlasest kaks olid saanud palka valel alusel, aga teised olid „natuke“ ikka ka tööd teinud! … ja seetõttu peab prokuratuur vajalikuks menetluse lõpetada !!!
  • Euroopa komisjon andis segase vastuse ja kuigi tööajatabelite tagantjärgi täitmine ei ole okei, pole ka sellega suurt probleemi ?  … ja seetõttu peab prokuratuur vajalikuks menetluse lõpetada !!!
  • R.Krimmerit peavad paljud selle Euroopast saadava finantseeringu projekti juhiks aga tegelikult oli juhiks keegi teine ? Aga kes siis oli juhiks ? Kes siis peaks selle vastutuse võtma ?  … aga prokuratuur peab vajalikuks ise menetluse lõpetamise otsustada !!!
  • Vilepuhuja tehtud salvestisi ja vestluste ülesvõtteid, kus Nurkse juhtivtöötajad rääkisid OGI projektirahade kasutamisest eesmärgiga, et paremini ots-otsaga toime tulla, prokuratuur asitõenditena arvesse ei võtnud.  Miks prokuratuur salvestisi ja ülesvõtteid arvesse ei võtnud ei tohi avalikkus teada ?

Kokkuvõte : Kas nn. vilepuhuja Keegan McBride’i valetas? Tundub, et ainuke kes julges kaevata – jäi nö. lolliks!

Varasemalt olid otsesed viited veel ka paljudele teistele nimekatele TTÜ isikutele https://www.delfi.ee/artikkel/89111485/ulevaade-ttu-viljeleb-loomingulist-raamatupidamist-juhtkond-kiidab-tegevuse-heaks

Nüüd on aga prokuratuur kõik Euroopa raha “kummalise” kasutuse „mured“ kõrvaldanud ! Edaspidise Euroopa raha kasutuse osas tundub sellest prokuratuuri “juhisest”, et Euroopast saadava  raha enda palgaks maksmine on siis okey ? 

 

JAGA POSTITUST

13 thoughts on “Kas nn. vilepuhuja Keegan McBride’i valetas või on prokuratuur hakanud nüüd asju sisuliselt võtma?”

  1. When someone writes an post he/she keeps the
    image of a user in his/her mind that how a user can understand it.
    So that’s why this article is great. Thanks!

  2. Greetings! Very helpful advice in this particular article!
    It’s the little changes that produce the most significant changes.
    Thanks for sharing!

  3. We’re a group of volunteers and starting a brand new scheme in our community.
    Your web site provided us with useful info to work on. You’ve
    done an impressive job and our entire neighborhood will likely
    be grateful to you.

  4. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  5. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

  6. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

  7. يتجلى تفاني المصنع في الجودة في الأداء المتفوق لأنابيب HDPE ، والمعروفة بقوتها ومتانتها الاستثنائية.

  8. É muito difícil ler os e-mails de outras pessoas no computador sem saber a senha. Mas mesmo que o Gmail tenha alta segurança, as pessoas sabem como invadir secretamente a conta do Gmail. Compartilharemos alguns artigos sobre crackear o Gmail, hackear qualquer conta do Gmail secretamente sem saber uma palavra.

  9. Atualmente, o software de controle remoto é usado principalmente na área de escritório, com funções básicas como transferência remota de arquivos e modificação de documentos.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.