Menu

21 aastat advokaadibürood ja tennist

0 Comments

Aastal 2022 täitub Advokaadibürool Kuklase & Partnerid 21 tegutsemisaastat. Kogu selle aja on advokaadibüroo toetanud kõigi büroo töötajate huvi tennise vastu ja selles on väga oluline kaasabi olnud tennisetreener Peter Randmeril. 

Peter on sündinud 25.03.1941,  alustas tennisega 1950 alguses Viljandis. Peter (osades dokumentides kirjutatakse Peeter) Randmer oli alates 1957 tipptegija noorte tennises ja mängis tennist aktiivselt 60-date lõpuni. 

Peteri saavutustest on olemas väga märkimisväärne kogus medaleid ja muid meeneid. Nendest võib-olla üks huvitavamaid on medal, mis kaasnes osalemisega Eesti koondises, millega 1964 aastal võideti Eesti meeskondlik Nõukogude Liidu meistritiitel.

Julgeksin nimetada Peterit tennises legendiks! Teda aktsepteerisid tenniseplatsil eakaaslastena nii Toomas Leius, Endel Nael, Hindrek Sepp, Sven Eving ja paljud teised. 

 

Peter on alates üheksakümnendatest aidanud tennise juurde väga paljusid! Nende hulgas on ka  palju advokatuuri liikmeid. Peteri näol on tegemist professionaali, hea ning loomingulise huumorisoonega inimesega. Peter on tenniseväljakul treenerina veel ka praegu aktiivne!  

 

Kirjutan sellest kõigest põhjusel, et täna alustame järjekordset kolleegide ja sõpruskonna tenniseturniiri – Mäni tennis. 

Oleme küll amatöörtennisistid, kuid Mäni tenniseturniir on tänaseks järjepidevalt kestnud juba 21 aastat.

Peter on kõigi nende turniiride aja jooksul nii Mäni tenniseväljakul kui ka Tallinna tenniseväljakutel suutnud turniiriga seotud mängijatele pakkuda uskumatult meeldejäävaid treeningelamusi. 

Tenniseplatsil peegeldub mängija tegelik ausus!