Menu

Eesti Advokatuuri kuldmärk vandeadvokaat Olev Kuklasele

0 Comments

Eesti Advokatuur andis tänavu jälle mitmetele advokaatidele, kes on tegutsenud advokaadina üle 30 aasta kuldmärgi ja nende hulgas oli ka vandeadvokaat Olev Kuklase, kes astus advokatuuri septembris 1993.  


30 aastat on andnud väga suure kogemuspagasi, seda eelkõige ettevõtlusega seotud õigusvaldkondades sh. pankrotiõiguses ja pankrotimenetlusega seotud kriminaalmenetlustes.


Muidugi oli vägagi häiriv ja büroo mainele suurt kahju tekitav, see viimased 5 aastat kestnud prokuratuuri ja politsei poolne populistlikult ebaseaduslik tegevus, milles kohus O.Kuklase ja advokaadibüroo täielikult õigeks mõistis, aga elu läheb edasi, igast taolisest kriminaalmenetlusest, jälitusest jne. ehk siis kogemusest on ka väga palju õppida ning ka oma klientidele jagada!


Lõppude lõpuks ei ole ka andestamine kellelegi võõras ning nagu on näha tänasest Justiitsministeeriumi tegevusest, siis on lootus, et õigusriik jõuab kunagi ka prokuratuuri ja politsei õuele 😊         

https://advokatuur.ee/et/paevakajalist/uudised/ministeerium-plaanib-muudatusi-advokaatide-ametisaladuste-tugevamaks-kaitseks