Menu

Eesti kriminaalmenetlus on psühhiaatriline test ?

0 Comments

On heameel, kui ka avalik meedia peab vajalikuks pöörata tähelepanu kriminaalmenetluse absurdidele ja anomaaliatele. Kajar Lemberi suhtes esitatud 19 süüdistuse episoodist on järgi 1 episood !!! Kas tõesti tegeleb prokuratuur taoliselt tegutsedes K.Lemberi suhtes, prokuratuuri ja/või politsei kabinetivaikuses tekkinud kahtluste kontrollimisega. Kas ei ole mitte tegemist mõnede õiguskaitse tipp-töötajate poolt eesmärgistatud isikute kõrvaldamise operatsiooniga! Lisaks, kui isiku kriminaalmenetluslik kõrvaldamine ei õnnestu siis katsetatakse psühhiaatrilist vastupidavust ja aastatega annavad enamus isikuid alla või surevad ära ! 


https://maaleht.delfi.ee/artikkel/92512445/pria-vottis-nouded-tagasi-kuid-haub-uut-plaani-lember-see-uletab-ikka-juba-tervemoistuslikud-piirid


Kõige selle juures võivad teatud tipp-prokurörid ilma igasuguse vastutuseta valetada, rikkuda seadust jne. Prokuröridele ei rakendu karistusseadustiku sätted, neile “rakendub” nende enda – olematu järelevalve ja nende enda eetikakoodeks, millest tulenevad järeldused ei tekita mingeid tagajärgi ! Kas avalik meedia ei peaks ikka ja jälle küsima, kuidas on võimalik, et teatud isikud saavad ilma vastutuseta tegutseda ?

JAGA POSTITUST

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga